Až se šepot stane křikem, až obloha znachoví… tak potom ti odpovím!

Až se šepot stane křikem, až obloha znachoví… tak potom ti odpovím!

Anotace: něco co říká sežer mě... žabích vlasů plnej potok na zastávce u školy a hnědá neprodejná, stálá

Cítím
A pach zdechlejch motýlů
Usíná mi za uchem

Houpám se v lenošení
Něco je
A přece není

Mou hlavou
Hlína prosáklá
Pomalu mnou nasáklá
Probouzí se
A končetiny klepou
A požírajíc srdce…

Chuť roste

Víc!

Klepeta se chvějí
A touha prosakuje
Černé oči se smějí

Rozkrájet se
Zuřivým šepotem

Umět víc...

Nazpaměť
Tak bych se možná zdála
Sama sobě..
Autor DIDADA, 28.04.2008
Přečteno 414x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí