Jsem zkáza...

Jsem zkáza...

Anotace: Všem láskyplné objetí posílám - moc vás tu ráda mám...

Jsem zkáza, to vím,
o svém úmyslu raději nepovím.
Jak to zase moc bolí,
mě to "lásko" už zkolí.

Jsem zkáza, nesnáším sebe,
dívám se na hvězdné nebe.
Vezme si mě již k sobě?
Skončím ve chvíli v hrobě?

Jsem zkáza, tak se zas vypisuji,
ač asi nic moc, jsem ráda na literu.
Píši od srdíčka, nemám již chuť žít,
proč mám stále jen bojovat a zde být?

Jsem zkáza, neumím už žít,
"lásko", ty mě nech už být.
Chci umřít, ale ne tvoji rukou, prosím,
tak mi již neubližuj, bolest v sobě nosím.

Jsem zkáza tohoto světa asi,
nebudou již lepší časy?
Já ale křičím zoufale, chci ještě žít,
nechci tak náhle ten život zatratit.

Jsem zkáza, mám špatný pocit,
skončí můj život ve chvíli asi.
Všem moc lásky chci určitě dát,
ať se nikdy nemusíte života bát.

---mám vás ráda---
Autor toužím.jít.dál, 01.05.2008
Přečteno 327x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

člověk musí bojovat, už přinejmenším za to, aby mu bylo líp a smutek zmizel.. je to těžký, ale má to cenu!!! tak bojuj, ty nejsi žádná zkáza! Píšeš moc krásné básně, kterýma mnoha lidem děláš radost

05.05.2008 14:08:00 | Caracol

nejsi a nejsi a nejsi žádná skáza.. víš?

01.05.2008 10:42:00 | Petbab

Každý tohle jednou zažije. Jen jsem se trochu ztrácela v obsahu. Asik vím, co jsi chtěla napsat, ale trochu si některé věci odporují, jako že síla a nadějí žít, pak ale zase umřít ... mno, trochu mě to děsí, nevím, co z teho je a ni skutečné.

01.05.2008 10:29:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí