Dny v noci

Dny v noci

Anotace: O noci kdy se vám nechce spát...

Dny v noci

Tvé soukromé a stokrát znova provedené „vraždy“
Nechceš už nikdy spát. Nebo jednou – ale navždy.

Smysl a proč a proč a smysl
To jediné ti brázdí mysl

Každičký pohyb zbytečný je
V jediný prou se svět tvůj slije

Teče si teče do neznámého „kamsi“
Tebe tu nechá jak dezertéra ve vsi

Nehybný výraz jen slzy tvoje kazí
A z ticha kolem ti ve tvých zádech mrazí

Noc je ten den kdy samota je víc než láska
Tvůj žal je rázem dřevem co hoří a v ohni praská

Mění se v popel ten zas v prach
Ale nikdy nezmizí, ani v tmách

Pokryje každou píď tvého váhavého „mám“
V tvých očích navždy smutek toho že jsi sám

Sotva dnes v spánek vkročí sen
Zavři oči - už je den.
Autor annike, 05.05.2008
Přečteno 288x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, igniss, klarass
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Četla jsem to 2 abych nahodila rytmus. Jinak moc pěkné:0)

05.05.2008 18:22:00 | klarass

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí