Nenávidim život,sny o nás a tak...

Nenávidim život,sny o nás a tak...

Anotace: ...už nevim jak tyhle moje pocitový výlevy nazývat...

Upnula sem se na tebe
okamžitě
v prvních vteřinách naší známosti
a to je špatně...

Nesmím věřit ve věci co nejsou...

Byla to chyba
moje chyba
že to je takhle
to já byla ta naivní
už nechci taková bejt...

Nepoznat tě
nikdy se tak nezbláznit
to bych si přála
-už je pozdě-

Kecy o tom
jak začínám znova,
blbost,
sem pořád stejná
a ty to vidíš
nechcem to tak ani jeden...

Je konec
mezi náma všechno skončilo
tak proč v to pořád věřim?

Sem asi zamilovaná...

Chci všechno co bylo
vymazat z hlavy
jenže to nejde
měla bych se s tim naučit žít
jak lehce se to říká...

Někdy bude líp
já vim,
říkáš mi to pořád,
jen se toho už asi nedožiju...

Umřu kvůli snu
co nikdy nebude pravda
snu o nás dvou...

Nenávidim život...
Autor už ne pernikova princezna, 05.05.2008
Přečteno 301x
Tipy 12
Poslední tipující: Barunka=o), saddova, Albertinka, WhiteSkull, embryo v hlave, Simísek, LisSe
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mno.. soudím, že na umírání je vždycky času dost (he, že to řikám zrovna já :D ) , to dílko je podle mě upřímný, ač úplně nevím, o co jde. A s tou naivitou.. Naivní je víceméně každý, to holt patří k životu.

06.05.2008 13:13:00 | Albertinka

=( co napsat... Ty víš..

05.05.2008 19:48:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí