Bludný..

Bludný..

Anotace: .. kruh

Možno vedia, kto som ja
len figúrky z orloja
ukážem sa do okienka
tetke Smrti, bosý, v trenkách

miesto skaly zo srdca
padne slza horúca
na dlažbu, až k Tvojim nohám
najradšej by som vzal roha

z kruhu, od sôch drevených
stuhlý v póze nemenný
keď sa pozrieš na mňa z davu
sklopím zrak a skloním hlavu

otočím sa vľavo v bok
vzad abo vpred, ani krok
odnesie ma pohyblivý
chodník do tmy, prachom sivý

a zajtra na poludnie
budeš tu zas?.. asi nie
neuvidím Ťa už nikdy
samé mne neznáme ksichty

budú hľadieť dohora
kedy okná otvoria
bludný kruh raz obídem
viem, že až čas nadíde

rozprestriem svoj z neba dar
zozadu mám krídel pár
ponad chásku užasnutú
odletím.. a budem v čudu
Autor Petbab, 06.05.2008
Přečteno 287x
Tipy 22
Poslední tipující: PIPSQUEAK, waterlily, Iva Borecká, sophia92, WhiteSkull, Traci, janewe, Psavec, Simísek, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..a já se v takových motám stále, donekonečna. Možnost změny a vybočení? Co bychom si namlouvali..ale třeba zítra, třeba..!

06.05.2008 21:28:00 | Traci

Bludný kruh někdy dovede dlouho potrápit.

06.05.2008 18:39:00 | Psavec

Bludný kruh,
v něm se motáme,
na hubu padáme,
a nevíme,
jak jej opustit.

06.05.2008 16:46:00 | Simísek

Kto som ja
a kto si ty
dnes,či zajtra
opitý

Neskloň hlavu
neskloň kríže
veď každý z nás
VÍ,že

Otočiť sa
správnym smerom
Máto tak B/p/iť
k ľudu,čelom?

06.05.2008 13:54:00 | džemo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí