Pro Emilly a Jakuba...

Pro Emilly a Jakuba...

Anotace: ...

Když jsem s tebou

bez obav ptám se
potulných koček
na jejich názory...

a mluvím pravdu

-neznám stud-

jen se mi občas
kolem prstů omotá
strach ze sebe samé...

Jsem poběhlicí
vracející se
-s měsícem v ústech-
domů
o pár kusů oblečení lehčí...

chtíč s rozumem jdou ruku v ruce
spoutáni okovy...
Autor ztracená, 06.05.2008
Přečteno 256x
Tipy 2
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Simísek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A co říkají potulný kočky?

07.05.2008 21:25:00 | Juan Francesco de Faro

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí