Trable s láskou

Trable s láskou

Anotace: Tohle je jedna ze starších...

Slza mi teď z tváře padá,
Proč já tě mám pořád ráda?
Když slib lásky jsme si dávali,
Často jsme se vídali.

Teď vidíme se jednou týdně
A já se cítím hrozně bídně.
Stýská se mi po očích tvých
A schází mi tvůj milý smích.
Miluji tě víc a víc,
Kdy to konečně pochopíš?

Odejít teď musím,
I když na tebe myslím.
Dávám ti asi rok na to,
Rozmysli si zatím jen to,
Jestli mě smíš milovat,
Nebo mě mít aspoň rád.

Za rok se zas uvidíme,
Doufám, že to nezaspíme.
To by byla věčná škoda,
Mou lásku by pak vzala voda.
Autor Laivindia, 06.05.2008
Přečteno 319x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Castiza, Azazen
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je pěkná až na pár veršíků, co mi tam neladěj... ale jinak za 1 ;-D

06.05.2008 21:27:00 | Castiza

Je nádherná...
Azazen

06.05.2008 21:03:00 | Azazen

Souhlasím..buď ráda, že jste měli vůbec možnost, malou, malou..

06.05.2008 20:52:00 | Traci

..jedna láska s vodou odteče,
druhou ti déšť na jedné kapce přinese..

06.05.2008 19:53:00 | igniss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí