Odraz tváře

Odraz tváře

Anotace: Hop

V temné noci půlnoční
nechci věřit v osud náš
lež je mluvá tvá
jenž nechci ti to říci.

V bouři myšlenek ztrácím se sám
do tajemna chci odejít
ztrácíme se v propasti
jen dítě povede tvé kroky.

Jen tvůj hlas mi zni
nejsi jediná
jen jsi jediná ta, která umi dát
sílu do života
Autor Rbb, 07.05.2008
Přečteno 282x
Tipy 13
Poslední tipující: Bohém z Pernštejna, Equus przewalski, anatantal, Ztracená Tereza, Belmon, Meriel, Psavec, Oči
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji Ti. Není vše procházka růžovým sadem, já vím a díky Bohu za to.

07.05.2008 13:54:00 | Oči

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí