Život

Život

Anotace: ...

Jako černá růže
vykvetlá z dlaní
Jako střemhlavý pád
z příkré strže..
Semknutá víčka
a bezesné snění..
Chladné mříže vězení
brání nadechnutí
A bezesné snění
není mi po chuti..
Odletět pryč
- a třeba na Druhý břeh
Najít ten duhový klíč
a uzdravit vpálený cejch..
Jako povadlá lilie
v temném sklepení
toužící odejít
na slunce..
Jako válka bez boje
a v děravém brnění,
kdy vojáci se nemohou odejít,
protože je zde odpůrce..
Tichý cinkot zvonků
zní mi nad hlavou
a já usínám..
Břečťan bez úponků
padá s padlou slávou
a já konečně umírám..
Autor Adie.80, 08.05.2008
Přečteno 332x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsem rád, že jsi tady.. jsem rád, že jsi tady.. jsem rád, že jsi tady

08.05.2008 18:19:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí