Ve snech se prsty dotýkám tvých žeber potažených kůží...

Ve snech se prsty dotýkám tvých žeber potažených kůží...

Anotace: ...

Tvé slzavé prohry
vyplakané do mých vlasů
/a na ramena/

"Nikomu na mně nezáleží"
řekla jsi...

a já se bála

Dnes mlčíš
anorektickýma očima
v nichž neumím číst

zatímco já jím jablka hříchu...
...v trávě

zatajuješ doktorům -7kg
/tvojím happyendem je nemocniční lůžko/

Nemám sílu jít a křičet na tebe,že umřeš
Autor ztracená, 09.05.2008
Přečteno 371x
Tipy 18
Poslední tipující: elfkan, její alter ego, Jen tvůj anděl, Nahá, Barunka=o), Lacosta1, Alan Black, a_tao, už ne pernikova princezna, WhiteSkull, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

něco na tobě zanechá, nějaký povlak, který už tě nepustí...

20.05.2008 17:17:00 | její alter ego

dosla slova, umis cloveka sebrat..

16.05.2008 16:35:00 | Jen tvůj anděl

...smutný...

09.05.2008 18:26:00 | už ne pernikova princezna

Anorexie je nomoc, na kterou křik bohužel neplatí...

09.05.2008 18:12:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí