Koupelna

Koupelna

Anotace: Jedno francouzské přísloví praví:"Není hanba upadnout, ale zůstat příliš dlouho ležet.", ale co když po pádu zemřu??..

Klidná voda,
stoupající pára,
tmavá myšlenka,
zlá vzpomínka.

Jako bych ležela ve svém hrobě.
Nade mnou svíce a jinak tmavo.
Nedokážu se utopit tak hravě.
Hrůza je silnější než jsoucno.

Nechci nic víc.
Mysl “to“ tíží.
Stačilo by říct.
Ale to nesblíží.
Autor l.rosnicka, 11.05.2008
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí