Tragédie života

Tragédie života

Anotace: není to má zkušenost....

Smutné oči a vrásky na čele.
Srdce v křeči a kapky smutku po těle.
Prázdno v duši a city ztracené,
Chladné noci a zhroucená naděje.
Co víc si přát, než znovu vidět tě vstát.
Co víc chtít, než zase s tebou být.
O čem snít, snad kapky života v tobě probudit.
Pořád ležíš v posteli, jako kazžou neděli.
Ale dnes je jiný den, možná anděl, na tebe zapoměl.
Podivej se na mě, dýchej!
Udělej mi radost, všehny city smíchej.
Snad vzpomínky, snad to jaro,
Je mi líto, všecho co se stalo.
Chtěl bych vrátit čas, jen o pár chvil.
Chtěl bych zrušit mráz, snížit rychlost o pár mil.
Jak teď mám žít dál?
Co s osudem který mi tě vzal.
Kéž bych uměl vrátit čas...
Kéž by ses smála, zas a zas...
Autor 2Jay, 11.05.2008
Přečteno 252x
Tipy 2
Poslední tipující: Churry
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí