Slunko - ale stále smutno...

Slunko - ale stále smutno...

Anotace: Všem krásný nedělní den a na líčkách úsměv jen...

Sluníčko svítí dnes, ano,
ale já mám smutné ráno.
Nechci již v té bolesti žít,
tolik strachu v sobě mít.

Slunko je na modré obloze,
snad je vám dnes blaze.
Přeji to všem, ač sama trpím,
kdy to skončí, to opravdu nevím.

Slunko se na mne přes okna dívá,
já ležím, nemohu vstát, má duše nezpívá.
Píši tu asi nesmysly, ale je to náhlý pocit,
kéž by můj život jiným směrem procit.

Slunko tak hodně hřeje,
ale když jsem plna beznaděje?
Tak už mě netrap osude,
lépe již fakt nebude?

Sluníčko mám ráda moc,
bože, prosím Tě o pomoc.
Trpím, ale umřít nechci,
no tak již konečně k věci.

Slunko chci ještě chvíli užít,
pár šťastných chvil prožít.
Je mi zle, sotva dýchám,
nechci dny, co jen vzlykám.

Sluníčko, chtěla bych Tě ještě vídat,
na svůj zánik se ještě nedívat.
Nevím, zda skončí život můj,
ale já skončit nechci, andílku při mě stůj.

Sluníčko, zahřej mě maličko, prosím,
tolik bolesti v sobě nosím.
Chtěla jsem umřít, ale již tak nepíši,
snad má chuť bojovat mě někdy vzkřísí?

Sluníčko, je krásné, když svítíš,
proč tolik bolesti, ani nevíš.
Mám chuť to ještě zvládnout,
snad myšlenky zlé mé tělo neovládnou.

(Snažím se bojovat, ač mi je zle ... moc - ale nechci litovat, ač je to bezmoc ... MUSÍM ...)
Autor toužím.jít.dál, 11.05.2008
Přečteno 269x
Tipy 8
Poslední tipující: igniss, Simísek, Caracol, Petbab, Šerák, Květka Š.
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bojuj:-* Jsem tady..

11.05.2008 17:37:00 | Simísek

Správně, musíš bojovat! Nevzdávej se, nepodléhej smutkům. Ty to zvládneš!!!

11.05.2008 13:56:00 | Caracol

vidíš, dušinko, já se trápím v robotě, problém za problémem, hlava mě bolí, slunko vidím jen z okna.. takže Ti odsud přeji zmírnění všech potíží a nemoci.. dnes taky mám na mysli Tvé uzdravení a přeji Ti opravdovou vůli zabojovat.. nezapomeň, navzdory všemu jsi mocná

11.05.2008 12:46:00 | Petbab

:(... budu ti držet palce... moc...:)

11.05.2008 10:49:00 | Šerák

Sluníčko se usměje u srdíčka zahřeje,hned je na tom světě líp,s tím se dá už žít.

11.05.2008 10:38:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí