Věčnost

Věčnost

Anotace: O češtině vás může opravdu napadnout téma a to i jen díky rozboru věty :o)

Co je to věčnost?
Proč nad ní se zamýšlet?
Je to snad doba,za kterou obejdu svět?

Či je to doba naší chvíle pouhé,
nebo čas života na tomto světě,
odpovídající době poměrně dlouhé...

Někdo by řekl,
že věčnost se smrtí se pojí,
jiný bude oponovat,
že smrt věčnosti se bojí.

Jeden v ní vidí celý dlouhý života věk,
druhý k dálnému vesmíru ji přirovná.
Třetí řekne, že věčnost je pro bolest lék,
po kterém tvá duše už pocity nikdy nepozná...
Autor Laivindia, 12.05.2008
Přečteno 304x
Tipy 1
Poslední tipující: Simísek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí