Smutek

Smutek

Anotace: o pláči

Smutek

Sedím v místnosti ze čtyřmi stěnami,
a čtyřmi rohy a brečím.
Jsem smutná a nemůžu si pomoct,
tak jen brečím stále brečím.

Vzpomínám na tebe lásko moje,
smutek v slzách utone,
a nikdo neví proč jsem smutná.
A proč v slzách utonu?

Řeknu ti to,
protože ty jsi mi zlomil srdce,
a já nevím proč,
tak brečí moje srdce.

A to všechno kvůli tobě.
Nenávidím tě.
A ani nevím proč. A proč?
Kvůli tobě.
Autor Emilinkaka, 14.05.2008
Přečteno 392x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí