Útěšná

Útěšná

Anotace: Pro někoho, komu bylo smutno.

Píšu ti básničku,
se zjevným úmyslem,
chci tvému srdíčku,
ulehčit nutným zlem.
 
Chtěla bych tě pohladit,
ač to nemáš ráda,
šeptat ti a prozradit,
že se to tak žádá...
 
Chtěla bych tě obejmout,
poslední síly ti dát,
pořádně se nadechnout,
nebudeš se tomu smát...
 
Já s tebou jsem,
když andělé spěj,
každičký den,
tak povídej...
 
Těžko teď stojíš,
o tenhle můj kec,
z trápení to víš,
stavíš si klec.

 
Však ty se sebereš,
děj se co děj,
však kdyby to nešlo, věz,
u mě si poplakej!


Ve vlasech věneček,
a z listů peřiny,
lehneš si do trávy,
zoufalá bez viny?


Ne k tomu nedojde,
ulehnu tam sama,
ty se v pláč nedávej,
jsi příliš silná dáma.


Neboj se, ty hvězdičko,
s tebou v lepší doufám,
ještě naděje je maličko,
i když si já zoufám...

Autor genca, 14.05.2008
Přečteno 294x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

už napraveno:)

14.05.2008 21:18:00 | genca

hezke,skoda toho " děj se co děj", myslim tim, že je tam 2X, urcite bys vymyslel/a neco jineho...

14.05.2008 19:56:00 | saddova

...hezké a osobní,procítěné a fajnovní.

14.05.2008 16:24:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí