Nezměněná

Nezměněná

Anotace: vlastní vůlí poražená

kdesi ve vesmíru
krásná
.. do krásy daleko

šaty šity na míru
relativně šťastná
...na oko

kolik zla je schona vytrpět
zlo které si dělá sama
se na ní odráží

jaké je žít nemuset
nezklamaná ze dna
ve kterém vzduch dochází

chytrá
docela
vždy udělá to
co dělat by neměla
Autor Dedillope, 15.05.2008
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí