Pocity včerejšího večera..

Pocity včerejšího večera..

Zas o tobě mluvěj
o tom
jak s tebou kalej
už beze mně...

Je mi to líto
a fakt nevim
jak mám dál žít
a předstírat
že jsem zase štastná...

Do hajzlu
hlavně
tě ted nechci
nikde potkat
mám totiž strach
co bys mi říkal...

Špatný
zas tak moc špatný
je to ted mezi náma
a já nechápu
proč sem opět
začala věřit
tomu že budeme spolu
že to dopadne líp než předtim...

Tak strašně to bolí
trhá mě to zevnitř
rozřezala bych si ruce
a střelila si dávku
ze který bych se neprobrala
-neboj
neberu drogy
jen jednou v životě,
vždyt víš...-

Krví
napsat ti
poslední vzkaz
o tom že kvůli tobě sem to vzdala
asi to tak udělám
víš
já takhle prostě nemůžu žít
jít dál
a nepadat...

Chci radši.zemřít
než bejt bez tebe..!
Autor už ne pernikova princezna, 16.05.2008
Přečteno 336x
Tipy 9
Poslední tipující: Lenni, whiolet, LisSe, Bíša, Simísek, jára spots
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

znám tyhle pocitovky oni přebolí...a budeš jen chvíli čumět do zdi a kolíbat se ze strany na stranu...

19.05.2008 13:13:00 | whiolet

pekna basen..

.
ja nevim,fakt to chces???faaaakt??!!!

17.05.2008 22:08:00 | veronika

bude líp uvidíš..

16.05.2008 17:32:00 | jára spots

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí