Otrokem svých citů

Otrokem svých citů

Anotace: jak toto jen dopadne??:-((

Takového jako ty
Bych kdysi nechtěla
Snad sem tak hluboko neklesla

Ničíš mě
Neděláš šťastnou
Jen se trápím
A ptám jestli
Jsem tvou vyvolenou

Jenomže co nadělám
Když citům neporučím
Nejde se tě vzdát
Protože tě Miluji..

Bohužel

A proto sem schopná
Vydržet a snést
Od tebe Cokoli

Člověk si neumí vybrat
Je všemu napospas
Pohltí ho lásky jas
Těžko se z něj vymanit
Autor Dedillope, 16.05.2008
Přečteno 355x
Tipy 1
Poslední tipující: igniss
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..ale jak dlouho?..

16.05.2008 20:57:00 | igniss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí