Sonet padlých nadějí

Sonet padlých nadějí

Anotace: ...

Nemohu už ani spát v klidu,
noc je nasáklá černou samotou
a bolest strhává ze sebe slídu
a ukazuje svou ďábelskou show.
O mé spánky prudce se tříští
bodavé představy o tvých očích,
tíživé vize o každé chvíli příští,
že sám budu, neuslyším smích,
neuvidím úsměv na tvé tváři.
Jenom můj prázdný pohled,
svázaný depresí jako v žaláři,
kterým mi je osamělý svět,
v němž nic nikdy se nezdaří –
slyším chorály padlých nadějí pět.
Autor Žiťa, 16.05.2008
Přečteno 307x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí