Posledná

Posledná

Anotace: ..

Daleko, hluboko stejně tak blízko i vysoko
Jsou naše duše
Nalijeme si čisté chardoneaux do sklenky od hořčice
A pak.. pak se budeme dlouze chtít a obdivovat…jsi pro?

Dokud mi zbývá alespoň chvilka přítomnosti
Chci si užít každou vteřinu
Nebo snad zemřít v opilosti
hlavu si schovat pod peřinu
a toužit, nevidět víc denní svit

co zbývá?
Snad jen tiše plakat…

Určitě nečekej soucit
spíš sobeckost nebo ješitnost danou dánskými vlivy
ke stolu plného jídla, které švédové vymysleli pro krále
jídla prolezlého červem a k tomu tequilu..
.. tequilu na zapití..
Vždyť k ní červ patří!

Chybí snad už jen něco ze Španěl.
Trocha moře, nebo snad siesta od života
Siesta od smrti nebo pokušení
…dožít bez utrpení…

Plakat už nebudu, budu se smát celému světu
Pobíhat po plážích od Baham k Splitu
A mlčet na protest hluku
Máčet se ve slané řece a pak skočit po hlavě do propasti plné ostrých břitů!!!
Autor vojta petr, 17.05.2008
Přečteno 284x
Tipy 2
Poslední tipující: 6thSun, Kyle
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí