minulost

minulost

Anotace: jak to bylo a jak to je...

Když tě srdce bolí
a ty zanevřeš na své okolí,
šťastné věci nevnímáš
a na minulost vzpomínáš,
čas nejde vrátit zpátky
a dny pro tebe nejsou žádné svátky,
přemýšlíš jaké by to bylo,
kdyby tě štěstí neopustilo.
Moc to bolí, já to vím,
ale tohle nikdy nezpravím,
vzpomínky tě nemohou v srdci hřát,
nahradit ta prázdná místa a chlad.
Autor zyni, 17.05.2008
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí