Déšť

Déšť

Anotace: Psáno jednoho deštivého dne...

Prší a já se utápím v kapkách deště.

Ten déšť všechno smazal.

Staré časy i vzpomínky na ně.

Všechno je minulost,

už se to nikdy nevrátí.

Ale někdy je to tak možná lepší.

Zapomenout na všechno,co se stalo

A začít od začátku.

Pozoruji ty kapky deště,

Jak umírají s dopadem na tvrdou zem.

A já umírám s nimi!

Říká se,že jen pro kouzlo vzpomínek nám stačí žít.

Ale když už nemáme ani ty vzpomínky…?!
Autor Yithula, 18.05.2008
Přečteno 394x
Tipy 6
Poslední tipující: ilona, Jasmin de Paris, kikis, lady_esik, Chancer
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pak je potřeba rychle začít něco dělat, aby jsme měli zase nové vzpomínky! ;-)

20.05.2008 15:39:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí