chtěla bych...

chtěla bych...

Anotace: ...žít opravdovým životem

ano..možná...že žiješ,
možná..že se o existenci biješ.
tohle já nevím
a pravdu ti nepovím.
když jsem s tebou,
tak ruce mě zimou zebou.
jsem za skleněnou zdí
a lidé kolem mě žijí,
oni existují doopravdy,
já chci taky kousek pravdy.
chtěla bych žít,
i kdybych měla sama životem jít.
chtěla bych existovat...možná...
Autor zyni, 18.05.2008
Přečteno 302x
Tipy 1
Poslední tipující: mononoke
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo, tyhle pocity znám...

21.05.2008 19:34:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí