Strach

Strach

Anotace: mám-a to je dobře

Chaos v myšlenkách mě straší,
jak zabít tu bolest naši?
Někdy jsem tak bezradný, když vím,
že těžko pomůžu způsobem mým.

Copak nevíš, že se snažím,
že rád tě mám.
Snad svou snahu jen nemařím,
když slovy tě přemlouvám.

Šrámy, co jsi způsobila,
nyní už nic nezvrátí.
Ale snad ta bolest pominula,
pomoc má se neztratí!

Tak neměj zbytečných obav,
to já mám zase strach.
Tak už si nic nevyčítej,
v polospánku musím přemítat:

Jak bych tě toho zbavil,
jak pomohl bych mnohem víc.
Čím bych tak tvé srdce plnil,
abys necítila jenom nic?
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 19.05.2008
Přečteno 324x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, bez nápadu na přezdívku..., fuu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí