Jizvy v těle

Jizvy v těle

Anotace: jedny noční pocity....

Jsem tak sama
Snad dočkám se rána…
Pár piv v sobě
Modřiny VE mně
V mé duši
Mozek něco tuší
Že snad nechovám se skvěle
Mám jizvy V těle
Ze zklamání
Ze strádání..
Ze mě
I z tebe
Z tebe, cos mi ublížil
Cos mě ponížil
Přede mnou samou
Dál postávám stranou
V koutku si trpím
A tiše sním

Ale to ticho zabíjí
Na kříž mě přibíjí
Já chci být šťastná
Však má duše je prázdná
Opuštěná…

Navždy

Copyright © 2008,Caracol
Autor Caracol, 19.05.2008
Přečteno 299x
Tipy 5
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, pejrak, Bíša, Nahá
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutne dilko, rany se zahoji a zustanou jizvy, podriny zmizi,,,jednou,driv nebo pozdeji, cas vse zahoji

14.02.2009 16:17:00 | strašidýlko-střapatý

Jizvy se časem zacelí,
pak samotě, tichu, zklamání zavelí
Žízeň
-Zajít na plzeň,
A jak se vrátí zvýtržnělí,
tak Ty už budeš dávno v pr....dáli. ;D
Utečeš jim.

Navždy.

19.05.2008 22:10:00 | Nahá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí