Darkness (Temnota)

Darkness (Temnota)

Anotace: Přítel je ten, kdo o Tobě ví všechno a přesto Tě má stále rád!

I have got heavy breathing
but my heart is still beating.
It´s so hard to be
so I´d like to change me.
Everything is in the dark.
I have got only little of luck.

..........................................................

Mám těžký dech,
ale moje srdce stále bije.
Je tak těžké být,
tak se chci změnit.
Všechno je ve tmně.
Mám jen trochu štěstí.
Autor l.rosnicka, 20.05.2008
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí