"Smutně krásný konec"

"Smutně krásný konec"

Anotace: Pár dní jsem tu nebyla - téměř život ztratila - ale já vás mám ráda - tak se nekoná zrada - chci tu být - vaše živůtky "střežit"...

"Chvíli" jsem tu nebyla,
peklo na zemi si prožila.
Tunelem jsem procházela jen,
zatím se propadala pod tělem zem.

V dáli zazářilo světlo,
v duši se rozlévá teplo.
Tělo chladne, srdíčko nebije,
oči zavírám, ve mně to již nežije.

Tělesná schránka odchází,
měla dost všech nesnází.
Dušička, ta zůstává živa,
z nebes se na svět dívá.

Jak myšlenky plynuly,
veršíky se tu "linuly".
Ač bolest velká pohltila vše,
tam "nahoře" není již zle...

...upřímné a láskyplné...
...je mi zle,nejsou to řeči plané...
...mám moc ráda vás, snad půjde se nám snáz...
Autor toužím.jít.dál, 20.05.2008
Přečteno 354x
Tipy 5
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, Simísek, Květka Š.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Drž se.. :-*

22.05.2008 18:12:00 | Bubble - miluje - slunečnice

Já jsem si říkala, že už ses tu dlouho neukázala...

21.05.2008 13:52:00 | Caracol

Jako dar od Boha ber každý den,
ať už ho prožiješ v dobrém či zlém...

20.05.2008 22:43:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí