Slibuji; přísahám..

Slibuji; přísahám..

Anotace: je na tobě, co mi uvěříš..

Černá pravda
a různorodá,
pestře
zbarvená
lež..
Co si vybrat?
Neboj se,
jen zadrž dech
a vyslov to..
Duhová pravda
a stejnorodá
ostře
zkrvavená
lež..
Kudy se vydat?
Neboj se,
teď zadrž dech..
Udělej to,
odpoutej se,
bez výkřiku,
beze stopy donucení..
Odpoutej se
- beze smíchu,
čeká tě utrpení..
Překonej to,
pusť se..
Slibuju, že ten let
bude krásný..
Jen mi věř,
nech se pohltit..
Já slibuju, že ten let
bude slastný..
- Tak mi ho svěř..
Tu hru už nemůžeš vyhrát,
šance byly rozmetány..
Už to nemůžeš vzít zpátky,
jen můžeš si svůj život přehrát
- a přísahám, že to bude naposledy,
pak padneš do oprátky
Ale neboj, smrt tě chytí
Sbohem, navždy,
ty nikdy nemůžeš vyhrát..
- Nikdy ne, nad sebou samou..
Autor Adie.80, 23.05.2008
Přečteno 349x
Tipy 4
Poslední tipující: Jeninas, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

báseň jak jezero, já uprostřed, temná noc, ne, nebojím se

23.05.2008 10:30:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí