Třpyt v trávě nevoní

Třpyt v trávě nevoní

Anotace: mám ze sebe fakt radost už několik dní jsem se nevyspala a teď snad už konečně zdechnu. Já chci žít pod mostem... začíná to být nuda

chci
umírat pod šumícím stromem
jako kapky píseň hrát
a přespávat v ranách svých
zachytit neumím
promiň

/otáčka
tik tak, roky počítám
nádech, sloka
krok…/

potácím se
a z mrtvým peřím žít

víš
nenávidím tě
tak jak to umí jen hvězdy nekonečné
tak tiché a bledé se zdají
a nikdy se nehýbají
tak prudce však nitro pálí

lehce to zabolí
jen jednou
potom jen
proschlé vzpomínky
a plochost citů
zžírá tě

dnes
prohlédla jsem v sebe
a ráno se třpytilo
pro kohokoliv
jen mě se zdá
tak ticho a křik
kdekoliv se zastavíš…

prozradím
nikdy na tomhle místě
nemůžeš svobodně dýchat

natož žít…
Autor DIDADA, 23.05.2008
Přečteno 650x
Tipy 6
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, janewe, W.O.K.O.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi to .. myslím že dýcháš skrze básně..

02.07.2008 23:22:00 | MTRowe

Tak zle bych to neviděla :o) Někdy stačí se svobodně nadechnout a ne vytrvale dýchat :o)

23.05.2008 18:36:00 | W.O.K.O.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí