Výkřik do tmy

Výkřik do tmy

Anotace: ...5minut do skonání..

Kousek tvý kůže zabalený v lesklym papíru
Na vrchol tužeb…nebo v nebe pro víru
chci ještě jít

Kousek tvejch dlaní v misce ze skla broušený
Výška i pád..a taky výkřik od ženy
mohls´dnes mít

Kousek tvý vůně stisklý v rychlý vteřině
Na kraji propasti…draze i lacině
předávám cit

Kousek tvý chutě lehký jako bílý pápěří
Poskvrň mi rty..naposled než se zešeří
tolik chci žít
Autor šuměnka, 02.08.2005
Přečteno 568x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Tak ta je jedna z nemnoha dech úžících...a skoro všechny nemnohé jsou tvoje...hodně se mi líbí

03.05.2006 22:53:00 | Mirka Hedbávná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí