Bylo - nebylo

Bylo - nebylo

Anotace: (Půlnoční sentiment)

Co ti dnes ještě zůstalo
z toho, co jsi neměl?
Dítě Minulosti šeptalo,
zatímco jeho rodič temněl.

Výčitka, mrzutost zbyla,
pár řádků stížností,
kocovina, půl sta z kila.
A srdce plné bolesti.

Proč to nebylo jinak, proč?
Proč jsem to aspoň nezkusil?
Zůstal jen v duši červotoč,
vysmívaje se, že nemám, nemám sil.
Autor Žiťa, 25.05.2008
Přečteno 269x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, WAYWARD, Šerák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...je třeba sílu v sobě najít a použít,nemyslím fyzickou.

25.05.2008 21:32:00 | WAYWARD

Chápu... znám... rozumím...

25.05.2008 21:03:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí