je mi líto, že stále žiji

je mi líto, že stále žiji

Anotace: ...

Jsi to ty
Neskutečně fatální dírka v botě
Neumíš mluvit
Jen odpočítáváš
Moje roky
Trápení
Kdy se ustrneš
Nad tím co já jsem
Neviděla jsem nikdy
Tolik bolesti v očích tvých
Jak by se zdálo mě dostačující
A lákající
Přesto
Nevím
Co je milovat
Vím co je nenávidět
A krutou čarou
Přeškrtnout
Umím naslouchat
Jen temným duším
A jen tichou vodou proplouvat
A co víc než já mám tušit
Jak správně
Vodu zaklínat
A tebe jenom proklínat
Vím
Nejsem
Tuším

A nad nebe se snáší prach
Autor DIDADA, 26.05.2008
Přečteno 295x
Tipy 4
Poslední tipující: janewe, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí