Sbohem přátelé

Sbohem přátelé

Anotace: sračkoidní nepředstavitelná skvrna na mým mozku, příteli :P

Naschle
Přátelé moji
To co kdy žila jsem
Žila jsem z předtuchou
To co kdy dýchala jsem
Dýchalo ve mně zapomnění
A co kdy měla jsem
To ve vlastnictví není
To co toužila jsem
Bylo jen plané snění
A slzy toť jediné mé vykoupení

Sbohem přátelé
Neb to co bylo
Již nikdy není
Autor DIDADA, 27.05.2008
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí