Chci jít s tebou

Chci jít s tebou

Anotace: ....bolest...

Jako vyvolenému se ti mávalo,
nenechal ses o to připravit .
Kde máš svůj meč?
jednu z nás sis měl vybrat...

Doprovázím tě na břeh řeky
dál s tebou jít nemohu.
Nechci podplácet Chárona
snad tě doveze přes Stix .

Teď vůbec nic mě nebaví
pokládám královnu ..
A bílá plocha se barví krví
..S tou show se loučím

Jeden příběh teď končí
Autor Cassandra, 27.05.2008
Přečteno 289x
Tipy 11
Poslední tipující: AndyKo, Petbab, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Psavec, WhiteSkull, jedam, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí