Smutek

Smutek

Anotace: Je to takove mensi vypraveni me...je to prvni basen kterou jsem slozila tak je jeste nic moc...snad se nejake vice povedou.

smutek

Smutek je jako nákaza
může se z něho vyvinout i velká zkáza.
zkáza která moc bolí
a hned tak se nezahojí!

Smutek se vrací každou chvílí
až mi stoho srdce klílí
bolí mě žalem,láskou k tobě
přála bych si to však v jiné době!!!
pomoz mi však ty viš jak
stačí jen obejmutí a vše je jinak!

Kéž bys byl u mne každý den
já na tvůj dotek čekám jen.
Mám pocit že se nedočkám
to čekaní mě ubíjí
a přitom tak klidně zabíjí.
Takový pocit mám jen já,
proč?vždyť vypadám tak nevinná.

Slzy mi stékají po tváři
a jak se mám pak tvářit?
zakrýt to nejde,i když se snažím
k čemu mi to je?Vždyť v pekle se už smažím.
Jsme venku a ty se ptaš co mi je
já odpovím nic jako každý jiný den.

Když jsem stebou smutek nevnímám
ten v sobě často ukrývám,
já mu nedovolím jíti ven,
v té chvíli to v sobě dusím jako zlý sen.
Nechci tě tím zatěžovat,
a nic dalšího už prohlubovat!
Ubližuju sobě ale zároveň i tobě
Tak je to v dnešní době.

Dnešní doba je krutá,
avšak ještě nezapomenutá.
Pomáháš mi každou chvílí
a me srdce z toho sílí.
Je mi stebou překrásně,
a vůbec ne bojácně!
Když odejdeš vše se zase změní
a mne zase pohltí to souznění.
Ty těžké chvíle které mám,
se kterýma se časem vypořádám.
Autor Liquid Lust, 28.05.2008
Přečteno 335x
Tipy 1
Poslední tipující: lucy1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to velmi krásná ale smutná báseň
Každý z nás se znaží zakrývat své pocity ale je to velká chyba mnohé bolí , že s nimi ten druhý netráví více času je mi teprve 13 let ale vidím i cítím jak se lidi kolem mne chovají.
Je velmi těžké říci druhému co cítíme ať jsou to rodiče nebo přátelé či partneři je to stejné každá malá chybička či špatný pocit nebo jen něco co v nás je už dlouho se říká špatně...

28.05.2008 17:17:00 | lucy1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí