Koloběh věčného znesváření

Koloběh věčného znesváření

Anotace: Dobří přátelé stávají se přáteli bývalými.

Dobří přátelé stávají se přáteli bývalými.
Přátelé bývalí jsou však nepřátelé
- a záhodno je se jich zbavit.
Koloběh věčného znesváření
z kterého se vytratil
závěr
usmíření.

Tak všechny dávné známé jsem zatratil
a sobě vytvořil svatozář.
Vznešený mezi padlými
co pravdu zavrhli
a mě též.

Přitom sebe jsem
kromě nich
zavrhl i já.

Těší mě jízlivě, že nejsem sám.

* * *

A sere mě to srdíčko tady nahoře,
v záhlaví na Literu.
Podělané /srdíčko/www.liter.cz!
Podělaný svět.
Protože do prdele s láskou!
Do prdele s láskou!
Do prdele se srdcem!
I když o lásku v této básni
nešlo ani v nejmenším.
Vlastně - nešlo v ní o nic.
Do prdele s životem.
Autor Hynas, 01.06.2008
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A do prdele i s tebou, čtenáři. Dnes tedy určitě a jindy asi též.

01.06.2008 23:57:00 | Hynas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí