To zvládnem

To zvládnem

Anotace: doufám, chci, vím

Neboj se, vždyť já tě znám,
sílu svou do toho dám.
Sním, že od zítra nebudu sám,
aspoň kapku naděje v tobě mám.

vím, že moc pocitů skýtáš,
vím, že lidi ráda máš,
vím, že se v bolesti zmítáš,
vím, že se obáváš,

Však slibuji, že se budu snažit,
kokečně sebrat se a jít,
pomáhat ti, snad bude se dařit,
a my zas budeme žít!
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 03.06.2008
Přečteno 342x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí