Ze sbírky lásky

Ze sbírky lásky

Anotace: Co dodat.Další jedna z upřímných, co přišla, a odešla..

Nikdo nemůže za to, že se trápí
a bolí ho každá voda
každý puntík
každá struna
každá barva
nikdo nemůže za to, že se trápí.
Eso pohárů mlčí a nepřetéká.
Kam se schovali otakárci?
S rendlíčkem
co v něm kdysi byly jahody
jdeš lovit mračné koně
abys druhou rukou mohl hladit šeříky.
Ze sbírky lásky
vytrhl jsi pátou stránku
aby sis mohl udělat křídla
otakárků
a dotknout se až těch koní
ah, až těch mračných koní
kteří se bojí tvého stínu
a proto stále běží.
Andělé se ti smějí:
„Hle! Prchavec!“
Zapálí doutníky

z tvých básní jde kouř
a ty padáš
a ty padáš
a ty padáš
Autor Calypsó, 05.06.2008
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí