Otevření očí ...

Otevření očí ...

Anotace: Všem moc a moc lásky a krásný slunečný víkend ... mám vás mocinky ráda ...

Dnes, otevření očí,
hm, jak mě to zaskočí.
Vidím dlouhou trať,
živote můj se ztrať...

...říkám si...

Ale já chci bojovat,
ne ještě život darovat.
Tak při mě anděli stůj,
prožívám života "hnůj".

Nu, nevadí, je to můj úděl,
duše má, se všemi se poděl,
chci vnésti lásku do vašich duší,
a pak jen říci, smrt mi sluší...

Život můj je o ničem, opravdu,
tři dny bez těla, já to nezvládnu.
Bolesti velké a krutý osud,
bojovala jsem zatím dosud.

Již ten boj nezvládám,ne...
snad mi "Bůh" promine...
Ale kdyby asi byl,
toto by snad nedopustil.

Tak nevím, co více říci,
je to spontánní, mám krvavou líci.
Proto raději konec veršům těmto,
ale vy jste tomuto světu zlato ...

...držte se, prosím...
Autor toužím.jít.dál, 05.06.2008
Přečteno 310x
Tipy 5
Poslední tipující: Caracol, Simísek, Petbab
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ty se drž, zlatí. jsme s tebou

07.06.2008 11:20:00 | Caracol

Jsme s Tebou.

06.06.2008 16:02:00 | Simísek

drž se s náma, držme spolu, patříš k nám

06.06.2008 11:26:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí