Vždy nebo Nikdy, ale napořád

Vždy nebo Nikdy, ale napořád

Anotace: přál si... - toho tak moc?

ještě jednou
být se svou sedmikráskou
oči jí přikrýt páskou
a vyznat se svou velkou láskou

ještě jednou
slyšet z jejích úst smích
přidat k nim dotek úst svých
a cítit lásku vyzařující z nich.

ještě jednou
naposled, slyšet její hlas
a její miluji tě zas a zas
život je zloděj, zrádce je čas.

ještě jednou
jedinkrát spatřit oči barvy studánky
co skrývají lásku a hádanky
a zvěčnit je na stránky
jejich alba

chtěl ještě jednou
cítit dotek na její sametové kůži
přinést ji štěstí, donést růži
dát co chtěl a vrátit co dluží

ještě jednou
jedinkrát
naposled
nebo navěky

a skočil

užíval si to, sbohem živote
nechtěl žít
ne v tomhle světě
bez ní

byl volný
mohl řvát
létat jako pták
a čas za sebou nechat stát
... v mlze...

"nejkrásnější hudba je tlukot lidského srdce"
a on ho chtěl slyšet VŽDY nebo NIKDY...
Autor Kwítko, 07.06.2008
Přečteno 246x
Tipy 2
Poslední tipující: mononoke
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutná, ale nádherná...

07.06.2008 22:53:00 | katerina.johana

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí