Policie a to kolem

Policie a to kolem

Anotace: ...

S léty auta i psi se množí,
není to však vůbec boží.
Výfuky nám kazí vzduch,
z psích hoven je všude puch.
Ve švech praskaj parkoviště,
psi kálí na dětská hřiště.
Čichový vjem se bouří,
všude kolem každý kouří,
všichni jako jeden tým,
nad městem se vznáší dým.
Na trávnicích místo skalky,
leží samé nedopalky.
Páni radní vesele,
kopou se do prdele.
Amen to však ještě není,
v lepší se prý všechno změní.
Aut jak písku v Africe,
rozkopané ulice.
Už neklapou podkovy,
všude samé ostrovy,
kdosi se plác do palice,
šoupneme je do silnice.
U policie tam je met,
dal bych se k nim třeba hned.
Není to však, jak kdys bylo,
dneska by se z toho blilo.
Nehoní už lupiče,
rozdávají lákače,
mezi lidmi žebrají,
parťáka si hledají.
Po ulici s vestou běhají,
jen šašky lidem dělají.
Chrání a pomáhají,
zbytečně se namáhají!
Krédo dali pod poklici,
naši skvělí politici,
hlavně L...r výtečník,
nakop bych mu konečník.
Autor Wacurabbu, 08.06.2008
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí