Přišel...

Přišel...

Anotace: Všem jen lásku a letní krásu ... mám vás ráda ...

Přišel a vzal mi to poslední,
je mi slabo, kdy už se rozední?
Bolest mám, ale ještě bojuji,
však svůj život Tobě daruji.

Přišel a chtěl zase vše mít,
bude se stále toto dít?
Násilí, bolest, no hnus vše,
je to kruté a opravdu zlé.

Přišel a já chci odejít,
nemohu, musím si život vzít.
Pro něj, pro ostatní životy,
již se nevzpírám, nedělám drahoty.

Přišel a tělo mé si vzal,
mým slzám nikdo nedbal.
Tak to vytrpím ty "zrůdo",
na duši je mi zle a chudo.

Přišel a udělal to své,
brečím, ať to již pomine.
Nenič již tělo mé, prosím,
bolest jen v sobě nosím.

Přišel a zničil mé tělo,
v tu chvíli umřít se mi chtělo.
Ale já chci ještě žít,
trošku úsměvu na tváři mít.

Přišel...
ale ať odejde...
na utrpení snad nesejde...
toužím ještě žít...
Autor toužím.jít.dál, 09.06.2008
Přečteno 281x
Tipy 9
Poslední tipující: Petbab, Severka, Caracol, Psavec, Iva Borecká, igniss, Simísek
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc děkuji ... hodně moc ...

10.06.2008 16:35:00 | toužím.jít.dál

jako muž se stydím za takové z mužského rodu a odprošuji Tě

09.06.2008 18:50:00 | Petbab

Tvá touha je správná! Stojím při tobě!

09.06.2008 15:14:00 | Caracol

Tak si svou touhu uchovej.

09.06.2008 13:16:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí