Na procházce...

Na procházce...

Anotace: Těžko hledá v životě člověk pochopení,ale když jej najde...tak nevím co,já ho ještě nenašel;o)

Často jen tak procházím krajinou,
špatné myšlenky mou hlavu občas neminou,
Jen zlehka vítr fouká,
tu svou melodii si pořád brouká,
Nakonec zajde slunce a já přemýšlím co dál...

Když procházím tou měsíční krajinou,
do očí mi sahá svými paprsky Luna,
Naproti mne de kluk s dívčinou,
sklopím hlavu,aby to vypadalo,že spadla mi koruna,
Vypadali šťastně,tak moc sem jim záviděl...

Člověku nezbývá nic,jen doufat,
snad najde se dívka či žena,co porozumí,když budu zoufat...

Inu,našla se...
Ba co víc,rozuměla,
ale říct mi,že mne má ráda..to neuměla...
Autor FrankieLamprt, 10.06.2008
Přečteno 299x
Tipy 3
Poslední tipující: igniss
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí