Dětská duše

Dětská duše

Anotace: Jizvy utajené pod polštářem rukávů,lži vynucené štěstím a třepotající se dětská duše...a vše se vrací zpátky...je to opravené,protože to bylo doopravdy jaksi kostrbaté...děkujem moc za komentáře a rady...snad je to lepší...a trochu víc rozvinuté...

Na nebi létají vrány...
a chtějí se v její tmě skrýt...
holčička svlečená do nahé róby...
pod břitvou snaží se hříchy své smýt...
nebe se rozpíná na její tváři...
a její oči chtějí se smát...
s bílou maskou však zapírá...
je žhavý uhlík co přestal už hřát...
mlčí-jazyk zdrcen tíhou lží...
mlčí-samotný pohyb budí strach...
mlčí-o temných modřinách tu a tam...
mlčí-prsty co svírají chlad...
křičí-ve tmě když samota ji svírá...
křičí-že už se nechce dál bát...
Autor somnium, 07.08.2005
Přečteno 351x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo,něco to v sobě má

07.05.2008 17:21:00 | ztracená

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí