smutek

smutek

Anotace: z lásky

Pláču a ty spíš,
potichu na tebe koukám,
přemýšlím o čem asi sníš,
pomalu tě zkoumám.
Něco říct se ti snažím,
ale nevím k čemu to je,
pořád dokola v kruhu kráčím
a smutek mě sužuje.
Vlhké smutné oči,
tohle opravdu není sen,
svět se pro mě divně točí,
ale já chci přes to všechno nás tři jen!!!
Autor zyni, 16.06.2008
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Je to milé, ale řekla bych fádní. Trošku více fantazie do toho =O)

16.06.2008 19:44:00 | Elvien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí