"nepochopeno" a další... ticho

"nepochopeno" a další... ticho

Anotace: nestalo se... stane se blé blé

Smutek zeleně
Radost tlejícího listí
Nečistota mých rukou
Nevinnost mých přání
Žal popsaných stránek
Nesnáze vyřčených vět
Neschopnost smrti
Žárlivost života
Pletichy bolestí
Nemohoucnost ticha

Dnes
Sklesnutí přede mnou
Moje vlastní ruka
Stává se posvátnou
V té
Chvilce co zasekla
Čas
Nestalo se

/a….
třese se…. ona
toužebně…. tak sama i bez vás
přivírá oči….
zas…. /
Autor DIDADA, 17.06.2008
Přečteno 253x
Tipy 3
Poslední tipující: Nahá, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí