Vzpomínky na Tebe...

Vzpomínky na Tebe...

Anotace: ...<3

Hledám lásku,
do klapek klavíru zamčenou.
Hledám vílu na obrázku,
já ji však chci skutečnou.

Sotva přišla
a mě v klín spadla rosa z jejích řas,
její harfa smutně zazněla,
sebral mi ji čas.

Sedíc u té tváře,
rozčesávám vzpomínky.
Jsem jak cár starého slabikáře,
bezvýznamný, malinký.

Stále jako by tu seděla,
v náruči její parfém stále kolíbám.
Jedna pozdní vzpomínka do mysli mi vletěla,
že je léto a já si s ní povídám.

Proč na klavíru sedíš zasklená,
když mé srdce krvácí.
Na míle hvězd vzdálená
a stále se mi nevracíš.

Po nocích tvou píseň hrávám,
lásku svou do nebe ti posílám.
Tvou tvář v hloubi srdce uchovávám,
ale čas, ten na do smrti proklínám.
Autor Lady_.illusion., 17.06.2008
Přečteno 352x
Tipy 3
Poslední tipující: 6thSun, fuu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí