Kéž by se to dalo vzít zpět...

Kéž by se to dalo vzít zpět...

Anotace: Jsi tak daleko, daleko ode mě...

Jsi tak daleko, tak daleko ode mě,
řekla jsem, co už bych nikdy neřekla, že lépe je mi bez Tebe.
ten smutek v Tvých očích, který jsem tam zahlédla
mi probodl srdce, tu větu už bych nikdy neřekla.
Ta slova jsem myslela vážně jen pár dní,
teď se ze mě stala bytost, která o Tobě neustále jen sní.
Bytost, která Tě stále moc miluje a nemůže bez Tebe žít.
Bytost, jejímž jediným přáním je vrátit minulost a zpátky ta slova vzít.
Teď, když Tě potkám, vidím, že i Tobě je smutno,
už vím, jak platí pravidlo, mluviti stříbro a mlčeti zlato.
Stejně jsem ještě jednou toto pravidlo porušila
a šla tiše za Tebou, abych si o nás promluvila.
Autor Sephora, 22.06.2008
Přečteno 287x
Tipy 1
Poslední tipující: bokken
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Měla bys..i kdyby se vykrucoval...:)

25.06.2008 11:30:00 | bokken

jasný, mluv o tom .... s ním...

22.06.2008 18:03:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí