Vzpomínky na vítr..

Vzpomínky na vítr..

Anotace: ...

Zaprášená štěstíčka
a pár zašlých úsměvů
Polibky na líčka
ztracené ve sloupcích
dohadů..
Zašlý lesk
a pár starých pohlednic
vzbuzujících stesk
a víc
vůbec nic..
Střípky skládanek
poztrácených větrem
s písmeny hádanek,
co nemaj odpověď..
Spolu si ťuknem
rubínovým vínem
v zeleném půlitru
A pak si dokola budem
přehrávat tu
pitomou hru větru..
Autor Adie.80, 25.06.2008
Přečteno 287x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

slova, které jsem chtěl napsat, mi vzal vítr.. něco přece ne.. ťuki - cink! Na Tvoji báseň

02.07.2008 12:23:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí